Etusivu    Info    Aineistoja    Svenska    English

Tulosta tuokio oheisesta pdf-tiedostosta:

Liidu-Lehmä — #keksimainos

Liidu Lehmä

Ammuuu! Olen Liidu-Lehmä ja pidän Aparaattisaaren ensimmäistä ja ainoaa mainostoimistoa. #aParaatti Minun tehtäväni on huolehtia, että saaren asukkaat pysyvät ajan tasalla kaikesta uudesta ja tarpeellisesta. Olen aina paikalla, jos jotain tapahtuu. Tunnen kaikki saaren asukkaat ja kaikki tuntevat minut. Mainosalan ammattilaisena asiakkaiden tyytyväisyys on minulle kaikki kaikessa.

Nuorena olin lupaava seitsenottelijan alku, mutta koska Toisessa maailmassa lehmät eivät urheile, minulle ei löytynyt omaa sarjaa arvokilpailuista. Muiden lehmien tapaan minulle tarjottiin työtä. Lypsykoneenkäyttäjä. Paikka oli jokin suuri maatila meren takana. Koska minulla ei ollut vaihtoehtoja, päätin ottaa työn vastaan ja astuin laivaan. Koko matkan minua vaivasi ajatus, olinko sittenkään valinnut oikein. Tehdastyö ei sopinut luovalle luonteelleni. Kun laiva kesken matkan pysähtyi tankkaamaan, minä pakenin laivasta. #itsenäisetlehmät Olin tietämättäni tullut ihmeelliselle Aparaattisaarelle. Täällä asui muitakin Toisen maailman jättäneitä eläimiä, niinpä minäkin päätin asettua tänne asumaan. Pian saarelle tulon jälkeen aloin opiskella. Suoritin mainosalan korkeakoulututkinnon verkko-opintoina ja heti valmistumisen jälkeen perustin aParaatti-toimiston.

Minulla ei ole perhettä eikä lapsia. Mutta minä pidän lapsista, tietenkin. Ammuu! Nuorena ajatukseni vain olivat niin täynnä urheilua, sitten tulivat opiskelut ja seuraavaksi työt. Minulla ei kerta kaikkiaan ollut aikaa alkaa vasikoimaan. #cowpower Vietän kuitenkin paljon aikaa saaren lasten parissa. Pidän huolta heidän liikkumisestaan erilaisin pelein ja kilpailuin. Geokätköilyä saarella on harrastettu jo pitkään. Messi Kämmenen avulla olen löytänyt erilaisia liikunnallisia pelejä, jotka innostavat lapset urheilemaan yhä enemmän. Viidakkoralli ja muut urheilupelisovellukset ovat minusta oikein hienoja keksintöjä. Muutama kuukausi sitten käynnistin koko saaren kattavan Liikkuva saari -hankkeen ja nyt myös aikuiset aparaattisaarelaiset omistavat hyvinvointirannekkeet. #liikkuvasaari #lehmätlentää #jaksaajaksaa

Mainosten ja liikunnan lisäksi olen mukana Aparaattisaaren Tietotoimiston toiminnassa. #ajanhermolla #tietoonvaltaa Elämä on niin ihanan vauhdikasta, että aktiivisuusrannekkeeni tavoite ylittyy joka päivä. Ehdin hyvin harvoin viettää aikaa vain kotona. Rentoudun parhaiten mukavilla kävelyretkillä rannalla Don Susi seuranani. Siinä vasta herrasmies. Jos sinun tarvitsee tavoittaa minut, löydät minut parhaiten joko toimistolta tai sitten Turpavihkosta ja Hitteristä @LiiduL.

Norppa Notkelo on vauhdissa! Rannalla loikoillessaan hän on löytänyt jännittävän ilmoituksen.

OSALLISTU KILPAILUUN! TEE OMA TEEVEE-MAINOS!

Suunnittele ja kuvaa mainos! Lähetä se osoitteeseen aParaatti@aParaatti.ap. Paras mainos palkitaan aPat10:lla!

Kilpailun säännöt:

  1. Mainoksen tehtävä on lisätä jonkin tuotteen tai palvelun myyntiä
  2. Mainoksessa kerrotaan tuotteesta tai palvelusta totuudenmukaisesti.
  3. Mainos voi olla esittely tai näytelty kohtaus tuotteen tai palvelun käytöstä.
  4. Mainoksessa tulee kertoa tuotteen tai palvelun hinta.
  5. Mainoksessa voi olla musiikkia.
  6. Mainos saa olla hauska.
  7. Mainos saa kestää enintään 30 s.

Auttakaa Notkeloa tekemään mainos. Mainokset tehdään pienryhmissä. Ryhmät valitsevat itselleen tärkeän aiheen, esimerkiksi lelu tai harrastus. Mainosta harjoitellaan ja se esitetään ryhmälle. Katsojat äänestävät, mikä mainoksista voisi osallistua Liidu-Lehmän aParaatti-mainostoimiston kilpailuun. Mainokset voi myös kuvata. Hyvän mainoksen tekeminen vaatii taitoa ja vaivannäköä.

Tavoitteena on ymmärtää, mikä mainonnan tarkoitus on sekä opetella arvioimaan, millainen on hyvä mainos. Opitaan itselle tärkeän lelun tai harrastuksen esittelyä.

 

Kirjastot.fi